Otepääl selgus poolfinalist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak Foto: Margus Ansu / Postimees

Alexela korvpalli meistriliigas selgus eile, 22. aprillil kolmas poolfinalist. Valitsev Eesti meister Kalev/Cramo alistas kolmandat järjestikust korda TYCO Rapla.

Otepää spordihoones toimuvat kohtumist alustas kindlamalt Kalev, kes haaras kiirelt juhtohjad enda kätte ja oli esimese veerandaja järel ees 27 : 12. Teisel kümnendil vahe püsis. Rapla küll üritas seda vähendada, kuid kalevlased hoidsid kindlalt kohtumise initsiatiivi enda valduses ja juhtisid esimese poolaja lõppedes 49 : 34.

Teisel poolajal tuli Rapla vastu näljasemana. Aivar Kuusmaa juhendatav noor meeskond mängis isuga ning vahe hakkas vähenema. Mingit ohtu see Kalevile aga siiski ei pakkunud ja enne otsustavat kümmet minutit juhtis Tallinna klubi 68 : 56. Viimasel veerandajal jõudis Rapla meeskond hetkeks küll seitsme punkti kaugusele, kuid enamaks ei oldud võimelised. Kalev/Cramo võitis mängu lõpuks kindlalt 87 : 70.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles