Luule Komissarovit asendas Peeter Volkonski

Arnold Looga
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik-õhtuid on Tõrva kultuurimajas olnud plaanis pidada juba pikemat aega.
Kohvik-õhtuid on Tõrva kultuurimajas olnud plaanis pidada juba pikemat aega. Foto: Arnold Looga

Kohvik-õhtuid on Tõrva kultuurimajas olnud plaanis pidada juba pikemat aega. Formaat näeb ette laudadega üritust, kus inimesed istuvad kohvilauas ja saavad omavahel vestelda. Õhtut ilmestavad kohalikud artistid koos üle Eesti tuntud külalisesinejaga.


Esimesel korral jäi üritus ära, kuna Tõnu Kilgas teatas viimasel hetkel oma kohaletuleku võimatusest – koos lubadusega järgmine kord mitte alt vedada. Sel korral tundus kõik algul sama rada minevat – kokkulepe Luule Komissaroviga päädis loetud tunnid enne ürituse algust teadmisega, et tervislikel põhjustel toimub luuleõhtu seekord Luuleta.

Sel korral aga võeti vastu otsus inimesi mitte nörritada ja nui neljaks üritus ära teha. Nii oligi 17. aprilli õhtul Tõrva kultuurimaja saal pilgeni rahvast täis. Kes tuli üksi, kes mitmekesi, kes oli selleks puhuks kodus saiakesi küpsetanud ja lõi need nüüd lauale, kes tõi kaasa midagi muud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles