Talendikas noor mäesuusataja: minu eesmärk on jõuda tippu ja tahan teha kõik selle nimel

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige suuremat rõõmu võidust tundis Tormis enda sõnul pärast seda, kui sai astuda kõige kõrgemale pjedestaalikohale, olles võitnud paralleelslaalomi 4. aprillil Kanadas Whistler Cup´il.
Kõige suuremat rõõmu võidust tundis Tormis enda sõnul pärast seda, kui sai astuda kõige kõrgemale pjedestaalikohale, olles võitnud paralleelslaalomi 4. aprillil Kanadas Whistler Cup´il. Foto: Erakogu

13aastane Tormis Laine on Otepäält pärit poiss, kes perega kolm aastat tagasi Austriasse kolis ning nüüd mäesuusatamises mainekatel noortevõistlustel laineid lööb. Ka Tormise paar aastat vanem õde Tuule näitas mäesuusatamises head potentsiaali, seega sündiski otsus kogu perega Aust­riasse, mäesuusatajate jaoks tõelisse paradiisi, kolida. Sel hooajal tegi Tormis eri võistlustel 31 starti.

Kunas ja miks kolisite perega Austriasse?

«Kolm aastat tagasi. Minu soovi järgi kolisime ära, sest tahtsin suusatamisega midagi enamat teha, kui tingimused Eestis võimaldasid. Austrias elame väikeses Götzensi külas, Innsbrucki lähedal. Treenin poole tunni kaugusel kodust, asukoht on väga hea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles