Miks Agu Kabrits erakonda vahetas?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Kabrits Keskerakonna liikme ja Tõrva linnapeana koos Edgar Savisaarega 2009. aastal Tõrva Loitsul. Nüüd arvab Kabrits, et Keskerakond võiks Savisaare asemele uue juhi leida. Foto: Arhiiv
Agu Kabrits Keskerakonna liikme ja Tõrva linnapeana koos Edgar Savisaarega 2009. aastal Tõrva Loitsul. Nüüd arvab Kabrits, et Keskerakond võiks Savisaare asemele uue juhi leida. Foto: Arhiiv Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Varem Keskerakonda kuulunud Õru vallavanem ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu juht Agu Kabrits astus Reformierakonda.

Suvel täitunuks Kabritsal Keskerakonnas 15 aastat, Tõrva linna juhtis ta kaheksa aastat. Nüüd ütleb Kabrits, et näeb maakonda laiemalt kui varem – tegemist on huvitava eluetapiga. Soovi uuesti Tõrva linnapeaks saada tal ei olevat. Kas ta kandideerib Riigikokku? «On jutuks olnud neid teemasid. Täna on vara seda öelda,» ütles värske reformierakondlane. Tema sõnul ei tasu lahterdada, kes kuhu kuulub.

Kabritsa arvates võiks Keskerakonna siseelu muutuda, näiteks võiks partei endale Edgar Savisaare asemele uue juhi leida. Eriti jõuliselt oli see teema üleval, kui Jüri Ratas tahtis erakonna esimeheks saada. «Napp kaotus andis lootust, et Jüri Ratas hakkab erakonda juhtima. Lootused on aga iga päevaga kadunud.» Samuti peaks erakond vallajuhi meelest rohkem Ukrainat toetama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles