Juhtkiri: Vahetada või mitte vahetada?

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Kabrits
Agu Kabrits Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

See nädal tõi uudise Valgamaa omavalitsuste liidu juhi ja Õru vallavanema Agu Kabritsa astumisest Reformierakonda. Varem kuulus Kabrits Keskerakonda, ent mõni kuu tagasi hülgas kunagise kodupartei.

Toona avaldas ta arvamust, et erakonnasõdurina ei jõua kuigi kaugele. «Peame ikkagi maakonna huvide eest seistes tegelema vähem parteitöö ja poliitikaga, siis on meil võimalik ühiselt asju ajada,» lisas Kabrits.

Kuigi eelöeldu kõlab esmapilgul üpriski parteidevaenuliku seisukohana, jättis omavalitsusjuht kogenud poliitikuna ka mõne otsa lahti. Nii lisas ta kohe, et ei välista tulevikus mõne teise erakonnaga liitumist. Juba tollal ütles Kabrits ka, et Reformierakond on tema hinnangul Valgamaal palju ära teinud. Seda võib ilmselt võtta omalaadse vihjena, et kui võimupartei Kabritsast huvitatud on, võidakse peagi koos edasi minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles