Matkajad käisid heegeldamas ja jäneseid otsimas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllatusülesandena tuli ühes kontrollpunktis näidata oma oskusi ka heegeldamises. Parajasti tegeleb sellega vanema astme võitjameeskonna liige.
Üllatusülesandena tuli ühes kontrollpunktis näidata oma oskusi ka heegeldamises. Parajasti tegeleb sellega vanema astme võitjameeskonna liige. Foto: Kristi Loit

Laupäeval oli Valga lähiümbruses näha tavapärasest tihedamat liikumist. Ringi liikusid nii suured kui päris väikesed matkasellid.

Võistlusmatkale «Väle Jänes» anti start hommikul kell 9 Kaitseliidu Valgamaa maleva ajutise staabi juurest Energia tänavalt. Rajale läks 35 kodutütarde ja noorkotkaste neljaliikmelist võistkonda. Võistlejad olid jagatud kolme vanusegruppi ning sõltuvalt vanusest oli rada 6–18 kilomeetri pikkune. Head seltskonda ning igati vahvat päeva oli nautimas 215 osalejat ning korraldajat seitsmest Kaitseliidu malevast.

Võistkondadel tuli liikuda jalgsi ning täita kontrollpunktides ette antud ülesandeid. Hakkama pidi saama stardist kaasa võetud vahenditega ning kõrvalist abi kasutamata. Kui noorema astme võistkonnad liikusid peamiselt mööda üldkasutatavaid teid, siis vanemas astmes võistelnud matkalised eelistasid liikuda maastikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles