Juhtkiri: Uued väärtushinnangud

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Eile startis taas ametlikult üle-eestiline südamenädal – sedapuhku juba 22. korda. Liikumisaasta toetamiseks on see tänavu pühendatud liikumisele, mis teadagi hea tervise üks peamisi aluseid.

Pea kõik teemanädalad ja -päevad tekitavad skeptikutes kahtlusi nende vajalikkuses. Nii võib ka küsida, et miks peaks aastas üks nädal sellele inimese elu tagavale väikesele, kuid tublile mootorile pühendatud olema. Meie süda vajab ju hoolt ja tähelepanu iga päev.

Tegelikult ongi taoliste teemanädalate ulatus alati laiem. Näiteks Valgamaa ja Valka kandi korrakaitsjad käisid juba eelmisel nädalal ühisel elamusmatkal. Mitmeski maakonna omavalitsuses aga kestavad südamenädalaga seonduvad ettevõtmised pea kuu lõpuni. Lisaks pole välistatud, et mõnigi saab nädalast laengu, mis hoiab teda tervislike eluviiside juures elu lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles