Mundrikandjad ja kainestuskambrid ootavad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseijaoskond
Politseijaoskond Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeval, 16. aprillil avatakse Lõuna-Eesti kuues maakonnas politseijaoskondade uksed, et kõik huvilised saaksid ühes perega teha tutvust abipolitseinike tegevusega.

Vastavalt külastatavale üksusele saab lähedalt näha nii abipolitseinike tegevust kui ka korrakaitse- ning kriminaalpolitseinike tööd. Giidi rollis on prefektuuri ametnikud, kes tutvustavad kriminalistide tööd, noorsoopolitseinike tööd alaealistega, operatiivsõidukeid ja politsei igapäevaseid töövahendeid, sealhulgas relvi.

Osas üksustes saab näha ka kinnipidamis- ja kainestuskambreid. Lisaks saavad huvilised kohtuda kohalike politseitöötajate kõrval meie vabatahtlike, abipolitseinike endiga, kes räägivad põnevaid seiku oma senisest kogemusest vabatahtlikuna ning vastavad tekkivatele küsimustele.

Ürituse eesmärk on tutvustada kohalikule kogukonnale abipolitseinike tegevust ning pakkuda võimalust tutvuda vabatahtlikega, kes panustavad sisekaitselisse julgeolekusse inimeste endi kogukonnas.

Ühtlasi annab üritus inimestele mugava ja vahetu võimaluse liituda politsei vabatahtlikega – anda enda panus meie kõigi igapäevasesse turvalisusesse ning leida samas oma vaba aja sisustamiseks üks äärmiselt põnev ja huvitav väljakutse.

Valgamaal on külalistele uksed valla Valga politseijaoskonnas 16. aprillil kella 18st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles