Uus mobiilirakendus aitab reisiplaane teha

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefonid on toonud tööelu järjest rohkem koju.
Nutitelefonid on toonud tööelu järjest rohkem koju. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Peterburis esitleti rahvusvahelisel turismimessil “Leisure without borders 2014. Summer” Via Hanseatica uut mobiilirakendust, mis teeb reisimise Peterburi ja Riia vahel sisukamaks.

Mobiilirakendus on loodud nii Apple iOS kui ka Google Android telefonidele.

Via Hanseatica rakendus pakub kasutajale mitmeid erinevaid võimalusi – kasutada turismikaarti, tutvuda vaatamisväärsuste kohta käiva informatsiooniga, valida ööbimis- ja söögikohtasid ning leida vestmikust vasteid populaarsetele fraasidele kohalikes keeltes.

Marsruutide loomisel on arvestatud perede, kultuurinautlejate ning aktiivsemat puhkust eelistavate inimestega.

Kuid kõige märkimisväärsem on võimalus läbida enda koostatud reis - luues vaid enda huvidest, soovidest ning võimalustest lähtuv teekond veebilehel travel.viahanseatica.info ning sisestades veebileheküljel loodud reisi koodi oma nutitelefoni.

Nii on võimalik näha ja liikuda enda loodud marsruuti mööda kogu teel olemise aja. Rakendus töötab nii online kui ka offline režiimis, et reisijate kulutusi kokku hoida.

Via Hanseatica läbib Venemaal, Eestis ja Lätis suuremaid ja väiksemaid linnu, ulatudes Peterburist Riiga, läbides piirilinnu Ivangorod jaNarva, hansalinna Tartu, Valga-Valka piirilinna ning hansalinnu Valmiera ja Sigulda.

Kokku jääb antud alale nii 600 kilomeetrit looduslikku ilu kui ka mõisahooneid ja aktiivpuhkuse paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles