Rahvuspargid said uue logo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karula kandis on viimastel aastatel mitukümmend maatükki omanikku vahetanud. Foto on illustratiivne.
Karula kandis on viimastel aastatel mitukümmend maatükki omanikku vahetanud. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keskkonnaameti eestvedamisel said kõik Eesti rahvuspargid uued logod, mis põhinevad siiani kasutusel olnud logode sümbolitel. Sellega sai teoks idee märgistada rahvusparke kui terviklikku võrgustikku.


Viis Eesti rahvusparki – Karula, Lahemaa, Matsalu, Soomaa ja Vilsandi – on kõik loodud eri ajal, mistõttu seni puudus rahvusparkide visuaalses identiteedis ja sümboolikas ühtsus.

«Logod, mida rahvuspargid senini kasutasid, on loonud parkidega tihedalt seotud inimesed oma aja parimate vahendite ja oskustega. Aastaid tagasi välja töötatud sümbolid on pikki aastaid ehtinud rahvusparke ning väga paljudele südamelähedaseks saanud,» ütles idee üks eestvedaja ja keskkonnaameti peadirektori asetäitja eluslooduse alal Leelo Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles