Kiirabi seab end sisse

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla juhataja Marek Seeri sõnul on Valga haigla Tõrva kiirabibrigaad uues hoones küll sees, kuid veel on puudu viimased sisustus­elemendid.
Valga haigla juhataja Marek Seeri sõnul on Valga haigla Tõrva kiirabibrigaad uues hoones küll sees, kuid veel on puudu viimased sisustus­elemendid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mõne päeva eest võis Tõrvas Viljandi tänavale kerkinud uue hoone juures näha kiirabiautot. Kas Valga haigla Tõrva kiirabibrigaad on majja nüüdseks sisse kolinud?

Valga haigla juhataja Marek Seeri sõnul on tõesti Tõrva brigaad rentnikuna hoonesse sisse kolinud, kuid täielikult seal sisse elanud veel ei ole. «Mõned sisustuselemendid on veel tulemata,» rääkis Seer. Ta lisas, et ei oska täpsustada, kunas ametlikult välja hõigatakse, et Valga haigla Tõrva kiirabibrigaad nüüdsest seal paikneb.

Aadressil Viljandi tänav 1 asuva maja omaniku AS Brick juhatuse esimehe Harry Kääriku sõnul on hoone valmimise kursil. «Nipet-näpet on veel teha. Fassaad on tegemata ja seda ei saa teha enne kevadet. Sisetööd on küll valmis, aga maja pole värvitud ega hoonele piirdeid pandud,» rääkis Käärik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles