Vastasleer süüdistab Kuldar Veeret rikkumistes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Opositsioonilisse valimisliitu Meie Kodu kuuluvad Siim Kalda (esiplaanil) ja Martin Teder lahkusid protestiks keset volikogu istungit.
Opositsioonilisse valimisliitu Meie Kodu kuuluvad Siim Kalda (esiplaanil) ja Martin Teder lahkusid protestiks keset volikogu istungit. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Opositsioon süüdistab Otepää vallavanemat Kuldar Veeret korruptsioonis, sest ta kuulub äriühingu juhatusse, samuti olevat ta volinikke valla palgale võtnud.

Veere lükkab süüdistusi ümber väitega, et OÜ Puit ja Puidukaubandus ning AS Rait sõlmisid oktoobris enne tema vallajuhiks asumist ühinemislepingu – Veere polevat seega enam OÜ Puit ja Puidukaubandus juhatuses. Äriregistrist näeb aga, et tegelikult on Veere ikka veel firma juhatuse liige.

Veere sõnutsi kustutab äriregister ettevõtte registrist alles pärast auditeeritud lõppbilansi saamist. «Kuigi kustutamise fakti ei ole veel olemas, ei muuda see ühinemise ja ettevõtte kadumise fakti, sest mõlema äriühingu aktsionärid on eelmisel aastal ühinemislepingu heaks kiitnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles