Veerand tunniga kaks õnnetust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeval, 25. detsembril kella 10.45 paiku juhtus liiklusõnnetus Valgamaal Puka vallas Võru–Kuigatsi–Tõrva maantee 60. kilomeetril. Sõiduauto Mitsubishi juht kaotas seal sõiduki üle kontrolli ja sõitis vastu posti.


Liiklusõnnetuses sai kergemaid vigastusi 22aastane Diana, kelle meedikud haiglasse tervisekontrolli toimetasid. Pärast esmaabi lubati naine kodusele ravile. Valga politseinikud selgitasid välja, et autot juhtinud 24aastane Sander oli kaine ja omas juhtimisõigust.

Samal päeval kella 11 paiku laekus aga Lõuna prefektuuri juhtimiskeskusele teade, et Valgamaal Otepää vallas Rõngu–Otepää–Kanepi maantee 15. kilomeetril on juhtunud liiklusõnnetus, kus valesti valitud kiiruse ja musta jää tõttu sõitis teelt välja ning rullus üle katuse sõiduauto Audi A4.

Kohalesaabunud meedikud selgitasid välja, et liiklusõnnetusse sattunud sõiduki juht, 49aastane Lauri, meedikute abi ei vajanud. Sõidukijuht oli kaine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles