Noormees pääses uppumisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiik. Pilt on illustratiivne.
Tiik. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ööl vastu laupäeva päästis G4Si patrullekipaaž Otepääl Piiri tänaval tiiki kukkunud ning uppumisohtu sattunud noormehe.

21. detsembri öösel veidi peale kella 3 helistas G4Si Otepää patrullekipaažile linnas elav tuttav ning rääkis, et kuulis enda Piiri tänaval asuva kodu lähistel appikarjeid. Eakas helistaja palus, et patrull tuleks Piiri tänavalt läbi ning kontrolliks olukorda.

Patrullekipaaži turvatöötaja, kellel parajasti ei olnud ühtegi väljakutset, suundus kohe Piiri tänavale ning peale mõningat otsimist jõudis osaliselt kinnikasvanud tiigi juurde, kus soisest kaldast umbes 3-4 meetri kaugusel hulpis kaelani vees appi hüüdev noormees. Paanikas noormees karjus, et ei saa kuidagi üles ning vajab abi.

Varem päästjana töötanud turvatöötaja teavitas juhtunust koheselt Otepää päästekomandot ning asus otsima lahendust nooruki veest välja tõmbamiseks. Ainsa käepärase päästevahendina sai ta kasutada mitmekordseks kokkupandud G4Si piirdelinti, mille abil õnnestus noormees veest kaldale tõmmata.

Sündmuskohale kutsutud kiirabi võttis šokis ning alajahtumise tundemärkidega noormehe kaasa ning toimetas ta haiglasse. Päästeameti töötajad kontrollisid täiendavalt üle tiigi ümbrust noormehe võimaliku kaaslase leidmiseks, kuid õnneks kedagi ei leitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles