Joobes välismaalane ihaldas mänguautot

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asja uurides selgus, et mehe suhtes kehtib Eesti Vabariiki sissesõidu keeld.
Asja uurides selgus, et mehe suhtes kehtib Eesti Vabariiki sissesõidu keeld. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval, 30. novembril sai politsei väljakutse Valgas Raja tänaval asuvasse poodi. Sealt saabus teade, et kinni peeti mees, kes rikkus kaupa, andis Valgamaalasele teada politsei pressiesindaja. Kohapeal selgus, et alkoholijoobes Läti kodanik oli lõhkunud mänguauto ja nelja patareiga pakendi.

Kinnipeetud mees viidi politseijaoskonda kainenema ning juhtunu alusel alustas politsei väärteomenetluse. Tegemist on mitmel korral karistatud pisivarguste ja õiguskorra rikkumiste eest isikuga.

Täna, 3. detsembril tunnistas kohus mehe süüdi ning määras talle karistuseks kümme päeva aresti, anti teada Lõuna ringkonnaprokuratuurist.

Lisaks selgus, et mehe suhtes kehtib Eesti Vabariiki sissesõidukeeld. Kuna mees viibis Eestis ebaseaduslikult, alustas Valga kriminaaltalitus tema suhtes ka kriminaalmenetlust. Kohtueelne menetlus veel kestab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles