Suurim noorte infomess avas uksed

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte infomess Teeviit
Noorte infomess Teeviit Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna, 30. novembril jätkub Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28) Eesti suurim noorte infomess Teeviit. See kannab järjekorranumbrit 12.

Ligi 150 organisatsiooni jagab messil infot, mis aitavad teha arukaid valikuid. Nende seas on kutse- ja ülikoolid, noorteorganisatsioonid ning ettevõtted. Paljude Eestis esindatud õppimisvõimaluste kõrval saab infot ka õppimis- ja töötamisvõimalustest välismaal.

«Erialade valik on väga lai. Noortel tuleks neid huvitava valdkonna info kokku koguda, seda analüüsida ning panna paika oma eesmärgid tulevikuks,» sõnas Teeviit 2013 projektijuht Jaanika Palm.

Tema sõnul saab tööturul edukas olla inimene, kes valinud elukutse, mis talle meeldib ning milleks on tal ka vajalikud eeldused.

Rajaleidja Karjäärikohvikus aitavad kogenud nõustajad noortel sihte seada. Tallinna ettevõtlusameti kutselaboris saab katsetada eri ametite tööülesandeid, et seeläbi omandada parem ülevaade õige elukutsevaliku langetamiseks.

Noorte infomessi Teeviit korraldab haridus- ja teadusministeeriumi hallatav Eesti Noorsootöö Keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles