Karula vallavanema tool kõikuma ei löönud

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karula vallavanem Rain Ruusa
Karula vallavanem Rain Ruusa Foto: arhiiv

Tänasel Karula vallavolikogu istungil hääletas volikogu vallavanemaks taas reformierakondlasest Rain Ruusa.

Volikogu esimehe Mart Vanagsi sõnul oli Ruusa ainus kandidaat ning kuigi hääletamisel esines ka tühje sedeleid, oli teda soosivaid hääli piisavalt palju, et vallavanem saaks ametis jätkata.

Küsimuse peale, kas ta plaanib jätkata samas vaimus, vastas Ruusa, et päris sajaprotsendiliselt seda teha ei saa, sest ette tuleb võtta ka uusi asju. «Tähelepanu tuleb pöörata hooldemaja laiendamisele ja ka külaseltsidele,» rääkis ta.

Tema sõnul on eesmärk tugevdada ka allasutuste tegevust. «Kui peaks juhtuma, et haldusreformi käigus meid mõne suure vennaga liidetakse, ei oleks siis esimese asjana päevakorras mõne kooli või raamatukogu sulgemine,» ütles Ruusa.

Vallavanema sõnul tuleb seista hea sellegi eest, et Karula valla inimestel oleks oma koduvallas olemas kõik vajalikud teenused ja teenuste kvaliteet tõuseks valla väikesest eelarvest hoolimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles