Tõrvas alustas tööd uus noortekeskuse juhataja

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Viljumson
Sandra Viljumson Foto: www.facebook.com

Tähelepanelikumad Tõrva noortekeskuse külastajad on arvatavasti juba märganud, et majas tegutseb uus inimene. Uus noortekeskuse juhataja on Sandra Viljumson.

Valgamaa noorteportaalist Tankla saab teada, et juhataja selgus oktoobri lõpul ning novembris alustas Viljumson juba tööd. Konkursile laekus kolm sooviavaldust. Tõrva noortevolikogu esimehe Romet Pilleri sõnul paistis Sandra žüriile kandidaadina, kel sära silmis ja kes valmis enda proovilepanekuks.

«Tõrva linnaga mul varasemad kokkupuuted tööalaselt küll puuduvad, kuid eluteed on mind siia kanti toonud juba viimased viis aastat. Eelnevat kokkupuudet noorsootööga mul pole, kuid kuna keskusel on juba olemas usin noorsootöötaja, siis on minu esmane kohustus tagada majandusliku poole ja töötajate motiveerimise sujuv ja edukas toimimine,» räägib Viljumson oma esmastest töökohustustest noorteportaalis Tankla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles