Päästjad said väljakutseid nii maale kui linna

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeval, 9. oktoobril kell 18.31 sai päästeameti häirekeskus väljakutse Valgamaale Puka valda Soontaga külla, kus 200 ruutmeetri suurusel maa-alal põlesid prügi ja ehitusjäätmed. Päästjad kustutasid põlengu ja hoidsid ära tule leviku lähedal asuvale metsale.

Samal päeval kell 19.33 said päästjad väljakutse Palupera valda Makita külla, kus kustutasid põlema süttinud turbapinnase 100 ruutmeetri suurusel alal. Päästjad juhtisid ka kinnistu omaniku tähelepanu lõkke tegemise ohutusnõuetele.

Täna, 10. oktoobril kella poole üheksa paiku hommikul sai aga päästeamet teate, et Valgas tuleb Pärna pst 9 kortermaja aknast suitsu. Igaks juhuks kiirustasid kohale ka kiirabi ja politsei. Hiljem selgus, et nende abi siiski ei vajata.

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Astra-Pintson Käo sõnul oli viiekordse kortermaja kolmandal korrusel asuvas korteris läinud suitsust hõõguma tugitool koos padjaga. «Korteriomanik kustutas põlengu ämbri veega,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles