Selgusid tublimad noored ja noortesõber

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardo Adamson
Hardo Adamson Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Iga-aastaseks traditsiooniks kujunenud Valgamaa noortekonverentsil kuulutati täna, 10. oktoobril välja tänavune maakonna noortesõber, aasta linnanoor ja aasta maanoor.

Noortesõbra tiitli noppis sedapuhku Marek Mekk. OÜs Sebra Sõbrad töötav Mekk korraldab koolitusi noortele ja küladele, samuti on ta seotud arengukavade koostamise ja ajurünnakute läbiviimisega. Tuntust on Mekk kogunud ka sündmuste juhtimisega. Konverentsil tõsteti Mekki esile ka tema särtsakuse ja hea huumorisoone poolest.

Aasta linnanoore tiitel läks Tõrva gümnaasiumi õpilasele Hardo Adamsonile. Teda kirjeldati konverentsil kui energilist noort, kes tunneb kõige vastu huvi ja paistab igal pool silma. Adamsoni näeb tihti lavadel – kas näitlemas, laulmas, tantsimas, etlemas või kitarri mängimas. Kiideti ka tema head südant ja seda, et ta on palju panustanud Valgamaa heaolusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles