Noortekeskus sai uue juhi

Jaan Rapp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merit Nigula
Merit Nigula Foto: Monika Orokova

Alates septembri keskpaigast on Otepää avatud noortekeskusel uus juhataja Merit Nigula, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht. Tema tööülesanne on juhtida valla noortekeskuse tööd ja koordineerida noorte tegemisi.

Nigula on 2009. aastal lõpetanud Otepää gümnaasiumi ja õpib nüüd Tartu Ülikoolis kehakultuuri. Varem on ta töötanud juhatajana Sangaste avatud noortekeskuses ja kehalise kasvatuse õpetajana Keeni põhikoolis.

Oma töö eesmärgina näeb Merit Nigula tuua noortekeskusesse veelgi rohkem noori, et nad oleksid aktiivsemad ja aitaksid muuta elu põnevamaks. «Kindlasti soovin rohkem ühendada noortekeskuse ja kooli, samas ka õpilasomavalitsuse ning seltsingute või asutuste koostööd, mis keskenduvad noortele,» lisas Nigula.

Noortekeskuse eelmine juht Jana Rohumets töötab 16. septembrist Otepää vallavalitsuse haridus- ja kultuuriteenistuse juhatajana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles