Abistaja sai abikutsujatelt peksa

Jaan Rapp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Appi kutsutud mees tegi avalduse Valga politseile.
Appi kutsutud mees tegi avalduse Valga politseile. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei poole pöördus 22aastane mees, kes teatas, et 23. septembril helistas talle tuttav isik ja palus abi metsas seisma jäänud sõiduki tõmbamisel Valga–Uulu maantee lähistel.
 

Kui appi kutsutud mees abivajava sõidukini jõudis, tuli autost väidetavalt välja neli-viis isikut, kes lõid avaldajat kurikaga pähe. Lisaks lõhuti ära appi läinud mehe sõiduki mõlemad küljepeeglid. Politseile avalduse teinud mees tundis enda sõnul seltskonnast kaht isikut, teised olnud talle võõrad.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina kinnitas Valgamaalasele, et juhtumi asjaolude väljaselgitamiseks alustas Valga politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist. «Saadud kehavigastused on fikseeritud,» lisas ta.

Kostina täpsustas, et teise inimese tervise kahjustamise eest, samuti löömise, peksmise või valu tekitanud muu kehalise väärkohtlemise eest karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles