Pisut ekstreemne rada tõi kokku sadakond spordisõpra

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Mannima ütles, et temale oli Tõrva rajal natuke liiga palju sidedat maad. Sellest hoolimata tuli viie kilomeetri jooksus ooda­tud esikoht.
Tatjana Mannima ütles, et temale oli Tõrva rajal natuke liiga palju sidedat maad. Sellest hoolimata tuli viie kilomeetri jooksus ooda­tud esikoht. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva kolme järve jooks tõi kokku sadakond spordihuvilist. Põhidistantsi võitja Kaur Kivistiku sõnul on Tõrva rada Eestis ainulaadne ning vaheldusrikkuse tõttu isegi pisut ekstreemne.

30. korda peetud kolme järve jooksuõhtu algas lastejooksudega, kus kõikide vanuseklasside kolm parimat said ka medali kaela. Diplomi ja meene said aga kõik väikesed spordihuvilised.

Tõrvakas Ever Sinisalu rääkis, et tal endal jäi küll sedapuhku jooksmata, kuid tõi kolmeaastase poja võistlema. «Oma vanuserühmas oli neljas. Pole paha,» ütles Sinisalu, kelle peres tegelevad spordiga nii suured kui väikesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles