Keskused lõid trumbid letti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaal näeb keskkonnahariduse infopäeva korraldamisega vaeva keskkonnahariduse spetsialist Margit Turb, kelle eestvõttel tuleb maakonna pedagoogidele oma uudiseid rääkima ja koolitusprogramme tutvustama mitu looduskeskust.
Valgamaal näeb keskkonnahariduse infopäeva korraldamisega vaeva keskkonnahariduse spetsialist Margit Turb, kelle eestvõttel tuleb maakonna pedagoogidele oma uudiseid rääkima ja koolitusprogramme tutvustama mitu looduskeskust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keskkonnahariduse infopäeval tutvustati võimalusi, kuidas õpilastes loodusearmastust kasvatada. Kes peibutab kama, kes uuenenud ruumidega.

Rohkesti uudiseid oli keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialistil Margit Turbil. Näiteks andis ta teada, et uuenduskuuri läbi teinud Otepää looduskeskuses avatakse 26. septembril Otepää kõrgustike maastikke ja loodusparki tutvustav näitus ning lisaks pakub keskus 6. klassidele mõeldud õppeprogrammi, mis hõlmab ka looduspargi tutvustamist.

Juba sel laupäeval ootab keskkonnaamet huvilisi Teringi matkarajale matkapäevale, mille käigus külastatakse Lilli loodusmaja, Balti keti mälestusmärki ja Virapuu rändrahnu. Bussid väljuvad Otepäält, Valgast ja Tõrvast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles