Huvimess pakkus rikkalikku valikut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huvitegevuse messil tundsid lapsed suurt huvi keraamikaringi tegemiste vastu. Uuel hooajal juhendab seda Inari Vähi.
Huvitegevuse messil tundsid lapsed suurt huvi keraamikaringi tegemiste vastu. Uuel hooajal juhendab seda Inari Vähi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval kihas Valga kultuurikeskus lastest, noortest ja täiskasvanutest, kes olid tulnud huvitegevuse messile uudistama võimalusi vaba aja sisustamiseks. Valida oli üle kolmekümne tegevuse.

Kui varasematel aastatel tutvustasid  avatud uste päeval oma tegemisi ainult kultuurikeskuse huvialaringid, siis sel aastal olid esmakordselt toimuvale messile kohale tulnud ka mujal linnas huvitegevust ja sportimisvõimalusi pakkuvad  MTÜd, seltsid, klubid ja stuudiod. Kohal oli ringijuhte naaberlinnast Valkastki. Kel ring valitud, sai end kohe sinna ka kirja panna.

Laste tsirkusestuudio Reveranss juhendaja, üle 30 aasta kehalise kasvatuse õpetaja ametit pidanud Ljudmila Nevetšerja ütles, et mess on hea võimalus stuudiot esitleda. Tsirkusestuudio tööst võtab osa 4–14aastaseid lapsi paarikümne ringis. «Täna sain siit messilt kaks neiut juurde,» oli ta rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles