Tööd ootavad lõpetamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksander Zemskov
Aleksander Zemskov Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hummuli vallal on viimaste aastate jooksul läinud hästi. Esiteks juba sellepärast, et oleme jätkuvalt iseseisvad, saame oma tegemistega hakkama ja oleme vallas ellu viinud tegusaid üritusi ning plaane.

Valla arengukava visioonis on kirjas, et aastal 2016 on Hummuli vald elujõulise elanikkonnaga, haridust ja ettevõtlust väärtustav, sotsiaalselt tasakaalustatult arenev linnalähedane maaomavalitsus. See on ka turvaline koht elamiseks, töötamiseks ja puhkamiseks, kus kõik sotsiaalsed garantiid, tingimused ettevõtluseks ning puhas ja kaunis looduskeskkond. Sellise eesmärgi poole kindlasti püüdleme.

Hummuli vallavolikogu liige olen olnud 1996. aasta sügisestest valimistest peale. Viimastel kohaliku omavalitsuse valimistel kandideerisin üksikkandidaadina. Seoses sellega, et endine vallavolikogu esimees Enn Mihailov võttis vastu Hummuli vallavanema ameti, valiti mind 28. aprillil 2011. aastal volikogu esimeheks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles