Tugevdada allasutusi

, Karula vallavolikogu esimees (Reformierakond)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Vanags
Mart Vanags Foto: Erakogu

Viimased neli aastat on möödunud Karula vallavolikogule kiirelt ja töiselt. Kokkuvõttes võib öelda, et nendes aastates on olnud edukaid toimetamisi ja ka kurvaks tegevaid protsesse. Kahjuks pean tõdema, et Karula valla elanikkond väheneb ja vananeb. See toob kaasa otseselt raha vähenemise valla eelarves. Iga aastaga läheb selle koostamine järjest raskemaks.

Kahjuks pole me leidnud raha, et kõiki valla allasutuste hooneid uuendada. Siin mängivad rolli ka raskused omaosaluste leidmisel projektide kaasrahastamiseks.

Vaatamata eelpool öeldule oleme küllaltki hästi hakkama saanud. Meie vallas tegutsevad edukalt põhikool, kultuurimaja, hooldemaja, raamatukogud Lülle­mäel ja Kaagjärvel. Lüllemäe põhikoolis kasvas õpilaste arv viimase kahe aastaga 43 lapselt 68ni. Seetõttu pidime ostma ka suurema bussi õpilaste veoks. Koolis on noor ja huvitavate ideedega kollektiiv. Palju on tehtud huvialaringide laiendamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles