Aardeid saab avastada veel kuu aega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koorküla Valgjärv peidab puuehitiste jäänuseid.
Koorküla Valgjärv peidab puuehitiste jäänuseid. Foto: Maili Roio

Valgamaa veekogude Facebooki kampaania «Valgamaa otsib superpuhkajat – avasta meie aarded» kestab veel kuu aega – kuni 12. oktoobrini.

Valgamaa on veekogude maakond. Siin on enam kui 200 järve ning ennekuulmatu hulk paadiga läbitavaid jõekilomeetreid. Täpselt kuu jooksul on veel võimalus külastada Valgamaa veekogusid ja saada osa looduse aaretest: uju, proovi allveesukeldumist, kalasta jõekäänakutes, telgi jõeäärsetes puhkekohtades või võta ette purjereis.

Kampaanias osalemiseks tuleb käia võimalikult paljude Valgamaa veekogude ääres, jagada kogemusi ning anda teada oma lemmikust. Lae kampaania lehele üles foto Valgamaa veekogust, mida külastasid, ning märgi veekogu asukoht kaardil. Kui tead selle veekoguga seoses mõnd lahedat lugu või legendi, pane see kirja enda lisatud foto alla.

Kõige suurematele veesõpradele on Valgamaa arenguagentuur välja pannud auhinnad.

Peaauhind on perepuhkus imeilusa mõisamiljööga Sangaste lossis ning lõbus loodusmatk OÜ Loodusturismiga ning see antakse välja kõige rohkem Valgamaa veekogusid külastanule.

Eksklusiivne eriauhind on romantiline puhkus kahele Taagepera lossis koos sviidis ööbimise ja õhtusöögiga – selle pälvib rahva lemmik ehk kõige enam «meeldib» klikke kogunud foto.

Kõigi kampaania käigus üles laetud fotode vahel loositakse välja kolmekäiguline eksklusiivne pimeõhtusöök kahele koos veinidega GMP Clubhoteli Pühajärve restoranis.
Ergutusauhinnaks loositakse iga nädala alguses välja vähemalt üks Valgamaa meene eelneval nädalal foto(sid) laadinute seast.

Auhinnad antakse välja kampaania lõppedes 12. oktoobril. Võitjad tehakse teatavaks kampaania lehel ning võitjate Facebooki-seinal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles