Tiitel juhib tähelepanu spordi juustuaukudele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maraton on Valgamaal toimuvatest rahvaspordiüritustest üks suurimaid ning selle korraldajad osalejate hulga pärast muretsema ei pea. Samas soovitakse spordipealinna tiitli valguses rõhutada Valgamaa seost siin toimuvate suurüritustega ning meelitada kohalikke rohkem spordivallas kaasa lööma.
Tartu maraton on Valgamaal toimuvatest rahvaspordiüritustest üks suurimaid ning selle korraldajad osalejate hulga pärast muretsema ei pea. Samas soovitakse spordipealinna tiitli valguses rõhutada Valgamaa seost siin toimuvate suurüritustega ning meelitada kohalikke rohkem spordivallas kaasa lööma. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Järgmisel aastal kannab Valgamaa spordipealinna tiitlit, mille valguses soovitakse maakonna spordielu aastaks luubi alla võtta.

Valga FC Warriori treener Meelis Kuivits kuulis maakonnale omistatavast spordipealinna tiitlist esmakordsel Valgamaalase ajakirjanikult. «Selle üle on küll hea meel,» ütles ta.

Samas tõdes Kuivits, et maakonna keskusele Valgale on MTÜ Spordiaasta omistatav tiitel justkui ergutav preemia, sest näiteks keskstaadioni muru võiks olla paremas seisus kui praegu. Samuti on kunstmuruväljakutel vandaalid palju kurja teinud ning lõhutu ootab parandamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles