Pühapäevane rattamaraton ootab vihmasabinat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattamaratoni rada ei tähenda sportlasele siledal külateel sõitmist. Samas pole tegu ka liiga raske võistlusega, mis tähendab, et harrastajatel on hea võimalus end proovile panna.
Rattamaratoni rada ei tähenda sportlasele siledal külateel sõitmist. Samas pole tegu ka liiga raske võistlusega, mis tähendab, et harrastajatel on hea võimalus end proovile panna. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Pühapäeval stardib Otepäält taas SEB Tartu rattamaraton. Võistluste direktori Indrek Kelgu sõnul on tänavune rada varasematest oluliselt kiirem.

Kelk rääkis, et korraldajad tänavusel, 16. maratonil võrreldes varasematega suuri muudatusi ei planeeri. «Tõenäoliselt on ilm palju parem, kui viimasel paaril aastal on olnud,» sõnas Kelk.

Ilmast sõltuvad tema sõnul rajaolud – kui on kuiv, on rada selle võrra vähem porine ja seda kiirem. «Möödunud nädalavahetusel peetud rattamaratoni ühistreeningul oli neljasajal huvilisel võimalik oma silmaga veenduda, et rada on tänavu hästi kuiv ja kiire. Ehk isegi veidi liiga tolmune.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles