Valimiste kajastamisest

Sirli Homuha
, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirli Homuha
Sirli Homuha Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alanud on valimiste-eelne periood ning maakonnaleht Valgamaalane alustab tänasest arvamusküljel praeguste volikogude esimeeste arvamuslugude avaldamisega. Omavalitsused on reastatud tähestikulises järjekorras, nii et alustame Helmega ja lõpetame Õruga. On paras aeg võtta kokku lõpetava volikogu koosseisu tegemised ja teada saada, millise pilguga vaatavad praegused volikogu esimehed tulevikku.

Valgamaalane ei avalda alates tänasest kuni kohalike omavalitsuste valmisteni 20. oktoobril lehe arvamusküljel kandideerijate arvamuslugusid, välja arvatud needsamad volikogu esimehed, kes on praegu ametis ja ka kandideerivad.

Neist artiklitest peaks lugeja saama vastused küsimustele: millise hinnangu annavad volikogu esimehed möödunud perioodile ning mida ootavad tulevastelt valimistelt? Mis on vallas hästi, mis halvasti ja mida tuleks kindlasti ära teha? Kes võiks saada uueks vallavanemaks, volikogu esimeheks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles