Võistlusel andis tooni unikaalne rada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga lahtised meistrivõistlused pakkusid noortele sõitjatele nii võistluspinget kui naudingut Eesti ühel tipprajal sõitmisest.
Valga lahtised meistrivõistlused pakkusid noortele sõitjatele nii võistluspinget kui naudingut Eesti ühel tipprajal sõitmisest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäevased Valga lahtised meistrivõistlused motokrossis tõid Jaanikese rajale sadakond motohuvilist, kellel jagus siinse nauditava raja kohta vaid kiidusõnu.

Võistluse korraldanud motoklubi K&K koordinaator Teresa Sale ütles, et võistlus on korda läinud, kui ühtegi traumat ei ole ning Jaanikese motokrossil läks selles osas õnneks. «Siis on hästi, kui kiirabi on kohal, aga tema teenust ei vajata.»

Ta tõdes samas, et korraldamisse tuli küll tublisti panustada, aga püüti anda endast parimat. «Eks raske on ennast kõrvalt vaadata,» rääkis Sale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles