Päästjad kustutasid rehvitehast

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad kustutasid rehvitehast.
Päästjad kustutasid rehvitehast. Foto: Päästeamet

Täna, 9. augusti varahommikul kell 6.36 teatati päästeameti häirekeskusele, et Tartumaal Ülenurme vallas Reola külas põleb rehvitöötlemise tehas.

Kohale sõitnud päästjad selgitasid välja, et ühest tootmishoonest tuleb suitsu ja on näha leeke. Kõrge temperatuuri tõttu ja suures hoones orientatsiooni kaotamise ohu tõttu oli alguses hoonesse sisenemine kustutustööde tegemiseks raskendatud.

Päästjad piirasid tule leviku laohoonesse. Kell 8.27 andis päästeameti pressiesindaja teada, et paksu suitsu levik on kahanenud,

Tulekahju levik on piirati kella 9.20 ning praegu käib hoone katusekonstruktsioonide kustutamine, milleks avatakse katust. Kustutustööd lõpetati kell 10.15.

Põlengus hävisid hoones olnud seadmed ning osa kummide taastamise materjalidest. Hoone ise sai suuri tahma- ning kuumakahjustusi.

Sündmuskohal tegutsevad teiste seas Valgamaa Otepää päästekomando päästjad. Lisaks neile on kohal meeskonnad Tartu, Tõrvandi, Elva, Tabivere ja Põlva päästekomandost.

Tulekahju tekkepõhjust hakkavad välja selgitama päästekeskuse menetlusinspektorid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles