Regilauluansambel tõi muusikalist külakosti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangaste kihelkonna regilauluansamblis Koidu Tähed laulsid Tiia Pärnik-Pernik (vasakult), Koidu Ahk, Merle Tombak, Kersti Salujõe, Elin Lihten, Piret Kahre ja Siiri Anier.
Sangaste kihelkonna regilauluansamblis Koidu Tähed laulsid Tiia Pärnik-Pernik (vasakult), Koidu Ahk, Merle Tombak, Kersti Salujõe, Elin Lihten, Piret Kahre ja Siiri Anier. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tsirguliina rahval oli teisipäeva õhtupoolikul hea võimalus veeta tunnike regilaule kuulates.

Kohaliku raamatukogu töötaja Tiia Pärnik-Perniku eesvõttel oli esinema tulnud Sangaste regilauluansambel Koidu Tähed, kes koos Valga muusikakooli kandleõpilastega sai maha meeleoluka ja südamliku kontserdiga.

Kohalik pärimusmuusika edendaja, ansambli juhendaja ja laulude seadja Koidu Ahk ütles kontserti avades, et selle etteastega soovitakse jõuda 20. juulil Hiiu Folgile. «Just selleks ajaks loodame tiražeerida ka oma esimese salvestatud plaadi 17 lauluga,» sõnas Ahk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles