Pukas tunnustatakse täna kaunimate kodude omanikke

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juta ja Ando Meema väike krunt on oskuslikult kujundatud: puud, põõsad, peenrad ja amplid, ei puudu ka veesilm.
Juta ja Ando Meema väike krunt on oskuslikult kujundatud: puud, põõsad, peenrad ja amplid, ei puudu ka veesilm. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänasel tänuüritusel Puka rahvamajas tunnustatakse maakonna konkursi «Eesti kaunis kodu 2013» osalenuid. Samas esitletakse maakonna trükiseid «Valgamaa aastaraamat 2012» ja «Valga maakond arvudes 2013».

Konkursi «Eesti kaunis kodu» korraldamisega jätkatakse pikaajalist kodukaunistamise alast liikumist Valgamaal. 16. korda toimunud konkursil osalesid viis kodu, üks mõisapark, pubi ja tööstusmaastik.

Tänuüritusele on palutud kõik konkursil osalenud, samuti Eesti kodukaunistamise ühenduse tänukirja ja mastivimpli saajad, kelle valisid välja omavalitsused. Mastivimpli saavad Otepää, Taheva, Tõlliste, Palupera ja Põdrala valla 19 koduomanikku ja objektide valdajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles