Maavalitsus tunnustas ideekonkursil osalejaid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maavalitsuse väljakuulutatud konkursile priiuse põlistamise päeva sümboli leidmiseks laekus 22 erineva tehnilise lahendusega võistlustööd. Osalesid Valga ja Palupera põhikooli, Hargla kooli ja Valga vene gümnaasiumi õpilased ning üks täiskasvanu.

1.–6. klassi õpilastest pälvis esimese koha Valga põhikooli 4. klassi õpilaste Anett Miia Jaska ja Marve Vodi ühistööna valminud joonistus «Vabadusest vaba hing», juhendaja oli Reet Hallaste.

Palupera põhikooli 6. klassi õpilaste Ave, Kerttu, Argo ja Urmo rebimistehnikas valmistatud kollaaž «7890 päeva vabadust!» pälvis eripreemia, juhendaja oli Marika Viks.

Esseede konkursile laekus üks töö. Komisjon otsustas peaauhinda mitte välja anda, laekunud essee «Mõtlen Eestimaa saatuse üle» autor, Palupera põhikooli õpilane Marleene Bandis sai eriauhinna, teda juhendas Reet Allak.

Ideedelahenduste konkursile laekus samuti üks töö. Kuna komisjon otsustas peaauhinda mitte välja anda, sai töö autor Raivo Behrsin eriauhinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles