Liinibuss sõitis kraavi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teelt välja sõitnud buss.
Teelt välja sõitnud buss. Foto: Politsei

Neljapäeval, 30. mail kell 2.15 juhtus liiklusõnnetus Jõgevamaal Kasepää vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 80. kilomeetril. Jõhvi suunas liikunud reisibuss Neoplan sõitis vasakkurvis teelt välja paremale poole kraavi ja vajus külili.

Valgamaaltki läbi sõitnud bussis oli kaheksa reisijat ja kaks bussijuhti. "Antud liinil buss Valgas ei peatu," täpsustas Valgamaalasele Darja Mahhova Ecolines Estonia OÜst.

Kiirabi toimetas Tartu Ülikooli Kliinikumi kolm reisijat, kõik elavad Lätis. Üks naine jäeti haiglaravile, kaks meest lubati kodusele ravile. Ülejäänud viis reisijat jätkasid teekonda saabunud varubussiga.

Asfaltkattega sõidutee oli õnnetuskohal märg, Sõidumeeriku andmetel oli bussi kiirus enne liiklusõnnetust 90 kilomeetrit tunnis ja piirkiirus sellel teelõigul on samuti 90 km/h. Bussi teelt väljasõidu põhused on väljaselgitamisel.

Täna hommikul kella 9.30 seisuga tehti ettevalmistusi bussi kraavist väljatõmbamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles