Otepää aasta emaks valiti Pille Kangur

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää valla aasta emaks valitud õpetaja, viie lapse ema Pille Kangur peab pereelus ja laste kasvatamisel kõige tähtsamaks armastust.
Otepää valla aasta emaks valitud õpetaja, viie lapse ema Pille Kangur peab pereelus ja laste kasvatamisel kõige tähtsamaks armastust. Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Täna antakse Otepää kultuurikeskuses kontsertaktusel üle valla aasta ema tiitel. Selle pälvis viie lapse ema, Pühajärve põhikooli loodusainete õpetaja Pille Kangur.

Komisjon, kuhu kuulusid esindajad koolidest, lasteaedadest, vallast ja naisseltsist, valis aasta ema välja kaheksa nominendi hulgast. Otepää naisseltsi esinaine Riita Aader tundis rõõmu nominentide suure hulga üle. «Tore, et emade tegemisi märgatakse. Kõik esitatud kandidaadid on ääretult tublid pereemad ja valik polnud sugugi kerge,» sõnas ta.

Pille Kanguri sõnul oli valla aasta emaks valimine väga rõõmustav uudis koduse ema argipäevas. «See tekitab ikka häid emotsioone, et keegi on mind emana märganud. Tore! Aitäh inimestele, kes mind sellise tiitli vääriliseks pidasid,» sõnas tunnustatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles