Heakorratalgud Otepää vallas jätkuvad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heakorratalgud Otepää vallas jätkuvad
Heakorratalgud Otepää vallas jätkuvad Foto: Monika Otrokova

Talgupäeval, 4. mail korraldati Pühajärve rannas ja pargis selle päeva ühed suurimad korrastustalgud. Kohale tuli hinnanguliselt 100 talgulist, andis teada Otepää Üritused MTÜ esindaja Siim Kalda.

Rand ja park said algava suvehooaja eel värske ilme. Tööde nimekiri oli väga pikk, alustades lehtede riisumisest ohtlike puude langetamiseni. Koostegemise päeval ootas talgulisi soe supp, värskendavad joogid ning laulu- ja tantsuetteasted.

Eesti suurimate talgute hulka kuulunud Pühajärve ranna ja pargi korrastustalguid organiseerisid Otepää valla haljastusspetsialist Ülle Kübarsepp, ettevõtjad Margus Mäll, Raivo Kalda ja Siim Kalda. Korraldajad tänavad kõiki talgulisi – kohalikke elanikke ja ettevõtjaid – ning loodavad Pühajärve ranna korrastamistalgud teha igakevadiseks traditsiooniks.

Otepää vallas aga jätkuvad heakorratööd ka sellel nädalal.

Vallavalitsuse traditsioonilised heakorratalgud on homme, 8. mail Linnamäel, andis teada vallavalitsuse kommunikatisoonijuht. Talgud viiakse läbi koostöös muinsuskaitseametiga. Vallavalitsuse töötajad korjavad Linnamäelt oksi, raiutakse võsa ning tehakse muid heakorratöid.

Pühajärve põhikooli pere aga puhastab nädala jooksul sporditeed, rolleriteed ja maantee ääri, Otepää gümnaasium koristab 8. mail juba traditsiooniks saanud kava kohaselt kiriku ja pastoraadi ümbrust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles