Suvel kerkib Tõrva linna uus rulapark

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rulapark Tõrvas KEKi linnaosas on oma aja ära elanud. «Vana park on räbal, aga sõitatahtjaid on palju,» ütles selle kohta trikirattur Gert Palumets.
Rulapark Tõrvas KEKi linnaosas on oma aja ära elanud. «Vana park on räbal, aga sõitatahtjaid on palju,» ütles selle kohta trikirattur Gert Palumets. Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Selle suve keskpaigaks kerkib Tõrva noortekeskuse juurde park rulatajatele, trikiratturitele ja tõukerattaga sõitjatele.

Rulapargi atraktsioonid aitab välja mõelda ekstreemspordiürituse Simple Session korraldaja Mario Kalmre. «Pargi disain on mul veel pooleli, aga see tuleb korralikul tasemel,» ütles ta. «Sinna tuleb atraktsioone rohkem, kui on neid Tõrva praeguses rulapargis.»

KEKi linnaosas asuv rulapark on MTÜ Tõrva Spordiselts juhatuse liikme Maido Ruusmanni sõnul lagunenud ja rulatajatele ohtlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles