Väidetav Kreeka meremees püüab eestlasi haneks tõmmata

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui teiega võtab ühendust end Kreeka meremehena esitlev isik, kes enda sõnul tehnika ostmisest huvitatud on, peaks see peas häirekella helisema panema. Ettevaatlik tasub olla ka teiste interneti kaudu kasutatud tehnikat osta soovivate välismaalaste suhtes.
Kui teiega võtab ühendust end Kreeka meremehena esitlev isik, kes enda sõnul tehnika ostmisest huvitatud on, peaks see peas häirekella helisema panema. Ettevaatlik tasub olla ka teiste interneti kaudu kasutatud tehnikat osta soovivate välismaalaste suhtes. Foto: Montaaž/Arvo Meeks

Valgamaalasega võttis kontakti naine, kes kahtlustab, et puutus Kuldsesse Börsi pandud kuulutuse tõttu kokku välismaise petuskeemiga.

Meelit (nimi muudetud – E. E.) tabas suur üllatus, kui tema lumesaani pakkumise vastu hakkas huvi tundma väidetav Kreeka meremees, kellega suheldi e-posti teel inglise keeles.

«Esimene kiri tundus täiesti mõistlik. Küsiti, kas masin on veel müügis. Kui vastasin, et jah, saatis Fred Carli nimeline härra mulle kahtlustäratava vastuse,» rääkis Meeli Valgamaalasele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles