Valgamaa alustas kampaaniat Tallinnas

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa alustas kampaaniat Tallinnas.
Valgamaa alustas kampaaniat Tallinnas. Foto: Triin Junkur

MTÜ Valgamaa Partnerluskogu alustas sellel nädalal Valgamaad pealinlastele tutvustava kampaaniaga. Tallinna tänavatel on võimalik näha pilte erinevatest Valgamaal toimuvatest sündmustest, andis teada Valga maavalitsuse avalike suhete juht.

Ettevõtmisega soovitakse teadvustada kõigile, et Valgamaa on põnev koht Lõuna-Eestis, kuhu tasub tulla.

Maakonna maineuuring tõi välja, et Valgamaast ei arvata halvasti, kuid samas ei teata temast just palju. «Aastaringselt toimub toredaid sündmusi, mis lähevad korda paljudele inimestele. Neid tullakse vaatama nii lähedalt kui kaugelt. Kahjuks teatakse aga vähem, et need toimuvad just Valgamaal,» ütles MTÜ Valgamaa Partnerluskogu tegevjuht Tiina Ivask.

«Et parandada Valgamaa mainet, tuleb muuta ettekujutust maakonnast. Kahjuks on inimesi nii Tallinnas kui mujal Eestis, kes ei tea näiteks, kus maakonnas toimub Leigo Järvemuusika. Sama lugu on teiste suurüritustega,» ütles Valga maavanem Margus Lepik mainekampaaniat kommenteerides.

Ta avaldas heameelt, et ideega maakonda tutvustada on tulnud kaasa ka noored, näiteks Valgamaa talveöölaulupeo korraldajad. «Omalaadne laulupidu kooride ja publiku osavõtul aitas rikastada Valgamaa ühisüritusi, kuid aitas kaasa ka maakonna tuntusele. Seega me pole arenematu, kauge, kasutu, vaene ja külm ääremaa,» lisas Lepik.

Tallinnas toimuv reklaamikampaania on vaid osa Valgamaa mainekujundusprojektist. Näiteks on alustatud traditsiooniga, kus igal suurvõitlustel kingitakse võitjale Valgamaa padi. Nii on maakonna kihelkonnamustris padja saanud Rally Estonial, TriStar 111-l ja paljudel teistel tiitlivõistluste esitiitli pälvinud võistlejad.

Samuti on valminud videoklipp: «Valgamaa – kõige kaunim, paremini hoitud ja armastatud saladus Lõuna-Eestis».

Videoklippi saab näha aadressil: http://valga.maavalitsus.ee/et/uldinfo

Copy

Märksõnad

Tagasi üles