Lapsed alustavad koolipäeva hommikupudruga

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Valga linna kõik koolid pidasid vajalikuks hakata lastele pakkuma tasuta hommikuputru, et suunata lapsi enam tervislike valikute ja tasakaalustatud toitumise suunas. Koolidega ühinesid mõlemad toitlustajad OÜ ReMa Köök ja OÜ Triinu Äri ning alates homsest on kõigil linna koolilastel võimalus alustada päeva sooja pudruportsjoniga.

Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialisti sõnul on linnavalitsusel hea meel, et toitlustajad võtsid endale lisakohustuse, sest tänapäeva kiire elutempo juures on paljud pered unustanud hommikuse pudrusöömise hea kombe või sootuks hommikuse söömise.

Valga vene gümnaasiumi lastele alustati pudru pakkumist juba eile hommikul. «Putru sööma tuli ühtekokku 35 last,» ütles kooli direktor Jelena Laul ning lisas, et see on suur abi linna elanikele, sest laste tervis on kõige tähtsam ja terve laps suudab ka paremini õppida.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles