Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aasta 2013 saabus Valgamaale suuremate vahejuhtumiteta. Üht-teist ohtlikku siiski juhtus, peamiselt alkoholi kihutusel.

Pühapäeval tappis üks Valga sotsiaalmajas elav mees noahoobiga teise. «Meist igaüks oleks võinud selle mõrva ohver olla,» ütles Marje Laretei, kes on ühiselamutüüpi Valga Linna Töötute Aktiviseerimiskeskuse juhataja.

Enam kui kolm tuhat Valgamaa elanikku töötab väljaspool kodumaakonda. Neist üle kuuesaja teenib leiba välismaal.

Otepääl peetud Eesti meistrivõistluste ja Baltic Biathlon Cupi etapil võitsid sprindi Kauri Kõiv ja Eveli Saue. Naiste distantsil sõitis parima aja välja juunioride meistriks tulnud Johanna Talihärm.

Neli aastat tegutsenud Valgamaa naiste varjupaik on tõestanud oma vajalikkust. Näiteks tunamullu oli abipalvega pöördujaid üle saja, mullu esimesel poolaastal ligi poolsada.

Kalmistutel on metskitsed tänavu väga maiad plastmassist küünalde peale.

Uue aasta algus on alati täis ootusi ja lootusi, et järgnevad kaksteist kuud toovad ellu midagi erilist ja eelkõige seda, mida lõppenud aasta pakkuda ei suutnud. Valgamaalane uuris, millised ootused ja lootused on seatud nii kultuuri- kui spordiaastale 2013.

Lehes on ka Valgamaalase tegijate uusaastasoovid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles