Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval avati Tehvandi spordikeskuse rekonstrueeritud puhkemaja, mis suurendab keskuse võimalusi pakkuda sportlastele muu hulgas öömaja.

Otepääl tahab osa volinikest võimult kukutada volikogu esimehe Aivar Nigoli ja aseesimehe Peeter Holtsi. Piisav hulk ehk siis kümme häält on valimisliitu Otepää kuuluva Jaanus Raidali kinnitusel peaaegu koos.

Valga linnavolikogu kinnitas ühehäälselt linna 2013. aasta eelarve. Samal istungil kinnitati muu hulgas lisatasud volikogu esimehele ja linnapeale.

Töövaidluste hulk pöördus tõusuteele. Kolme kvartali jooksul on esitatud 2275 vaidlusavaldust, nende arv on kasvanud ka Valgamaal.

Valga Maks & Mooritsa osalus korvpalli Balti liigas piirdus alagrupiturniiriga. Kuigi mänedžeri sõnul sellega rahule jääda ei saa, on pilk pööratud juba kodusele meistriliigale.

Teisipäeval olid alates kella poole kümnest hommikul Valgas veeavarii tõttu veeta kõik raudteetaguse linnaosa hooned. Valga Vee juhatuse liikme Silver Kuusiku sõnul saadi olukord kontrolli alla pärastlõunal enne kella kolme.

Swedbanki töötajad käisid koolides üle Eesti, et arutleda rahaga seotud teemadel. Meie maakonna koole külastas Swedbanki Valgamaa kontorite juhataja Anni Lillepea.

Pealtnäha tavaline 13aastane poiss Argo Jentson pole sugugi tavaline. Kolm aastat Palupera klaveriringis klahvidel klõbistanud noor pianist annab märku, et temalt võib tulevikus oodata suuri tegusid.

Valga Kävali käsipallipoisid võitsid Eesti karikavõistlustel C-vanuseklassis Põlva spordikooli järel teise koha, treener Andris Uibo hinnangul on igal juhul tegu õnnestumisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles