Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval kodusaalis valusa kaotusega leppima pidanud Valga Maks & Moorits kohaneb lätlasest peatreeneriga ning loodab Eesti meistriliigas silmapaistvalt esineda. Mänedžer Antti Vasar sõnas, et meeskonda on palju panustatud, seal on toimunud mitu muudatust ning eesmärgid on tõusnud üpris kõrgele. «Sellepärast on meil ka vaja peatreenerit, kellel võimalik sajaprotsendiliselt meeskonnale pühenduda,» kinnitas ta.

Uue aasta alguses valmivas Tõrva Kodus saavad moodsad elamis- ja tegevusvõimalused psüühilise erivajadusega inimesed. Pereküla toob linna ka üle kahekümne uue töökoha.

Eile kuulutas Tartu maakohus Valga kohtumajas välja otsuse 18aastase Alari Raudmetsa kriminaalasjas: noormehele mõisteti osaluse eest mõrvas kaheksa-aastane vanglakaristus. Mida ta karistusest ise arvab ja kuidas koletut tegu põhjendab?

Pikka aega Valgas aadressil Lai 3 tegutsenud aknafirma Arutech vahetas asukohta. Nende senisele pinnale kolis aga konkurent Alsildar. Üks aknafirma pani aga esinduse Valgas sootuks kinni. Millest sellised vangerdused?

Oktoobri keskel käivitus Helme vallas vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitus. Töid teeb oma maakonna ettevõte AS Valmap Grupp.

Keeni katlamaja saab tuleval kevadel uue biokütusel töötava katla, mis peaks toasooja kallinemisel hoogu maha võtma.

Lehes on ka reportaaž varahommikusest vastuvõtust ETVs CNNi saatel. Sündmus oli pühendatud USA presidendivalimistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles