Kultuurikeskus sai ajutise juhi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Sisask
Kaja Sisask Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alates 30. oktoobrist täidab Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktori kohuseid keskuse kultuuri- ja haridustöö juht Kaja Sisask.

Lähiajal kuulutab linnavalitsus välja avaliku konkursi direktori ametikohale, andis teada linnavalitsuse avalike suhete spetsialist.

Linnavalitsus lõpetas endise direktori Merike-Kai Jeetsiga töölepingu 29. oktoobril, kuna tema juhtimisstiilis esines linnavalitsuse teatel ränki vigu. Nende tulemusena kannatanud suhted koostööpartneritega.

Merike-Kai Jeets ei soostunud lahkumise põhjustest Valgamaalasele esialgu lähemalt rääkima – lisades, et teeb seda, kui tema juristid on lahkumisega seotud paberid läbi vaadanud.

Pikaajalise haridus- ja kultuuritöö kogemusega Kaja Sisaski juhtimisel jätkub keskuses linnavalitsuse kinnitusel tavaline töö ja üritused toimuvad plaanipäraselt.

Copy
Tagasi üles