Kadusid internet ja teleripilt

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelmid kaaperdavad kontosid. Foto on illustratiivne.
Kelmid kaaperdavad kontosid. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Valgas Uuel tänaval elav mees oli häiritud, kui teisipäeval, 23. oktoobril lõuna ajal kodus olles avastas, et tema arvutil puudub internetiühendus ja televiisoril pilt.
 

Kuna mehele pakub vastavaid teenuseid Starman, pöördus ta murega firma klienditeeninduse poole. Sealt aga vastati talle, et Starmanil pole juhtunus mingit süüd – asi olevat tingitud hoopis elektrikatkestusest.

OÜ Elektrilevi kommunikatsioonijuht Kaarel Kutti vastas Valgamaalase pärimise peale, et mitmel pool Valgas olid käimas elektrivõrgu plaanilised hooldustööd ja need tingisidki tõenäoliselt eelpool kirjeldatud olukorra. «Laia ja Mesipuu tänava piirkonnas käivad tööd peaksid lõppema kella 15 paiku. Nende lõppemise järel peaks inimene jälle Starmani teenuseid tarbida saama,» kinnitas Kutti.

Lisaks toimusid Kutti sõnul samal päeval Valgas võrgu hooldustööd Transpordi ja Energia tänava piirkonnas. Seal pidid need kommunikatsioonijuhi sõnul lõppema kella 17 ajal.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles