Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Hummulis leidis kohalik mees neljapäeva õhtul vanasse talukaevu kukkunud vanaproua Loviise Sääduse koos koerakese Rolliga, kes eelmisest õhtust saadik kadunud olid. Lähemalt saab õnnetusest lugeda laupäevasest paberlehest.

Neljapäeval avati Puka keskkooli ruumides jõusaal, mille valmimist aastaid oodati. Musklikasvatajate käsutuses on 16 eri masinat.

Keskkonnaministri ning maakonna omavalitsusjuhtide eilsel kohtumisel tulid jutuks nii veemajandusprobleemid kui loodusparkide ja jahindusega seonduv.

Nädal tagasi kirjutas Valgamaalane tõrvalanna Irene (perekonnanimi on toimetusele teada - S. L) ja Põlvamaa kartulikasvataja Mait Heina vahelisest tülist kartuli pärast. Möödunud nädalal arenesid sündmused hoogsalt edasi: kartulimüüja nõudis tõrvalannalt avalikku vabandamist, kuid proua keeldus seda tegemast.

Peatselt hakkavad ehitajad Valga haigla katusele ja fassaadile paigaldama päikesepaneele, millega ruume küttes ja vett soojendades oleks võimalik kokku hoida umbes viiendik majanduskuludest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles